Gölcük Palet ve diğer üretim odaklı istekleriniz için doğru yerdesiniz. Gölcük bölgesi bizim için önemli bölgelerden biridir. Bu bölgedeki müşterilerimize her türlü kolaylığı sağlamakdayız. Ahşap palet konusunda; bu bölgeye özel imalât, sandık imalatı, tahta kafes gibi bir çok çalışma yapılmaktadır. Günümüzde ahşap palet konusunda firmalar geri dönüşümün önemini hala anlamamaktadır. Ancak gölcük bölgesindeki çalıştığımız firmalar özellikle geri dönüşüme katkı sağlamaktalar. Hem de kendi kazançlarını maksimize etmek için ahşap palet kullanımına büyük önem göstermekteler. Bu da hem ülke ekonomisine hem de geleceğimize yatırım demektir. Bizleri tercih eden ve bizlerle anlaşmalı olarak çalışan firmalara her türlü kolaylığı yapmaktayız. Bu bölgeye düzenli olarak araçlarımız sevkiyat yapmaktadır.
Gölcük Palet Hurdası ve Alım Satımı konusunda aşağıdaki hizmetlerimizi sizlere sunmaktayız. Bizelere 7/24 Telefon: +90 536 730 6124 - Mobil: +90 536 730 6124 telefonlarımızdan Ulaşarak her konuda bilgi ve destek alabilir siniz.
Gölcük Palet, Gölcük 100*120 Palet, Gölcük 110*110 Palet, Gölcük Uygun Palet, Gölcük Şişecam Palet, Gölcük Epal Palet, Gölcük 80*100 Palet, Gölcük Ayar Palet, Gölcük Palet Hurdası Alımı, Gölcük 2. El Palet, Gölcük 2. El Palet Fiyatları, Gölcük Sıfır Palet, Gölcük Euro Palet, Gölcük Ebatsız Palet, Gölcük Özel İmalat, Gölcük Sandık Üretimi, Gölcük Kafes İmalatı, Gölcük Tomruk, Gölcük Kereste, Gölcük Plastik Palet, Gölcük Palet Alımı, Gölcük Palet Alım Satımı, Gölcük Palet Alan Firmalar, Gölcük Palet Hurdası Fiyatları, Gölcük Palet Fiyatları, Gölcük Palet Alış Satış Fiyatı, Gölcük Yerinde Palet Alımı, Gölcük Geri Dönüşüm Firması, Gölcük Geri Dönüşüm Firmaları ve Gölcük Paletçiler konusunda hizmet verilmektedir.
GÖLCÜK HAKKINDA
Gölcük ve yöresinin çok eski zamanlara kadar uzanan tarihi bir geçmişi bulunmaktadır . Halıdere mevkiinde bulunan Lahitin ve Yazlık bölgesinde bulunan ılıca hamamının Roma dönemine , Şirinköy civarında bulunan kervansaray ile Saraylı mevkiinde bulunan hamam kalıntılarının Osmanlı dönemine ait olduğu bilinmektedir.
Ayrıca Saraylı Köyü' nde tarihi Roma ve Bizans mezarları bulunmaktadır. Örcün Köyü'nde II. Beyazıd devrinde bu yörede yaşamış olan ve halk arasında 'Sultan Baba' olarak bilinen bir Türk- İslam büyüğünün mezarı vardır.
Kıyısı bataklıklarla kaplı olan yörede Osmanlı döneminde önemli bir yerleşim yoktu. 1878 Harbinden sonra çoğunlukla Artvin yöresinden gelenler ormanlık kesimdeki köylere yerleştiler.
İlçenin tarihi , 1924 yılında Bahriye Vekaleti' nin kurulup Gölcük'ün tersane bölgesi olarak seçilmesiyle başlamıştır. Kurulan tersanede ilk olarak 1. Dünya Savaşı' nda mayına çarparak yara alan Yavuz Zırhlısı'nın onarımı yapıldı. Gemi 1927 yılında havuza indirildi. 1933 yılında Donanma Ana Üssü'nün Gölcük'te kurulmasına karar verildi. Bundan sonra askeri fabrikaların , atölyelerin , tesislerin, işçi evlerinin yapılmasıyla birlikte sahil boyunda yoğun yerleşim başladı. İlçenin adının , tersanenin kurulup , Yavuz Zırhlısının havuzlandığı bölgedeki gölden geldiği söylenmektedir.
09.06.1936 yılında kabul edilen 3012 sayılı Kanun ile ilçe olan Gölcük sınırları içerisinde zamanla Gölcük Belediyesi dışında ( 6 ) belediye daha oluşturulmuş ancak, 22.03.2008 tarihinde yayımlanan 5747 sayılı Kanun ile Değirmendere, Halıdere, Ulaşlı, İhsaniye, Yazlık, Hisareyn Beldeleri kaldırılarak Gölcük Belediyesine bağlanmıştır. Böylece 7 olan belediye sayısı 1 düşürülmüştür.